Виртуалният билет за Blizzcon ни дава малко старо и малко ново

От
Б. Белев
на
7/1/2019

След дълго тръпнене и очакване, Blizz най-после обявиха бонусите за покупка на тазгодишния Blizzcon билет. Някои от тях де. Най-големият със сигурност е нещо очаквано от близо десетилетие - демо на WoW Classic. Мечтите на милиони стари играчи ще се сбъднат съвсем скоро, а най-първи ще са тези, които закупят гореупоменатия билет.

За да не е насочен единствено към старци, какъвто авторът на тази новина категорично не е, с билета идват и класически виртуални награди за играчите на всички Blizzard игри.

За World of Warcraft, авторите са подготвили две наметала - по едно за всяка фракция, богато бродирани в цветовете на Ордата и Алианса, за да не забравим в крайна сметка за какво се разказва сегашния експанжън. Разширявайки диапазона от награди към зашеметяващото число “две”, Blizz са сложили по една играчка за всяка фракция, която поставя голям и детайлен боен флаг. Изглежда доста добре, трябва да признаем.

Феновете на Overwatch ще имат възможността да се насладят на прекрасен Diablo 3 Demon Hunter скин за Sombra. Кожата за стелт героинята е много впечатляваща и със сигурно ще събуди нови желания у фен-фик обществото по света и у нас.

В Heroes of the Storm към играчите плува една прекрасна акула, която те ще могат да яздят. Чаровното създание, както винаги, върви със собствен банер, спрей и портрет. В акорд с останалите Blizzcon превозни средства от предишни години, малкият хищник ще бъде с виртуална естетика.

Приключваме тук засега, защото с това се изчерпват обявените подаръци. Предстои да разберем какво ще получат феновете на Hearthstone, Diablo 3 и Starcraft 2.

За да не е всичко фойерверки и финтифлюшки, нека не забравяме, че тази година билетът се вдигна и кацна на солидната цена от €39. От друга страна закупуването му ще осигури на собствениците си €10 отстъпка от тазгодишния Goodie Bag - сандъче с най-различни дрънкулки свързани с Blizzard игрите, повече за което можете да прочетете тук.

Blizzcon наближава! Събитието ще започне на 2-ри октомври. Да видим дали Arx няма да измисли нещо покрай него. Кой знае?

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!