Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls и Heavy Rain влизат в Steam на 18 юни

От
В. Рашковски
на
26/5/2020

Сделката за ексклузивност между Quantic Dream и Epic Games Store върви към своя неизбежен край. Именно поради тази причина трилогията от сюжетно несвързани, но механично сходни в своята кинематографичност Heavy Rain, Beyond: Two Souls и Detroit: Become Human, ще станат налични за покупка на PC платформата в Steam на 18 юни.

Heavy Rain от 2010 e криминално приключение, в което играчът управлява шепа персонажи, чиито съдби са оплетени в единна кървава нишка - тази на Оригами Убиеца, който оставя зловеща диря от тела из цяла Филаделфия.

Beyond: Two Souls от 2013 е психологически трилър, чиито главни роли са поверени на холивудски талант в лицето на Ellen Page и Willem Dafoe. Актрисата дава облика на героинята Jodie, млада жена с могъщи и опасни свръхестествени способности. Играчът я направлява в различни етапи от живота ѝ, докато тя се опитва да намери някакво подобие на нормален живот, преследвана от кандидати да подчинят нежеланата от нея телекинеза.

Detroit: Become Human от 2018 е научна фантастика, събираща три разнопосочни истории от близкото бъдеще, в което андроидите са станали неизменна част от човешкото общество. Играчът влиза 'под кожата' на трио необичайни андроиди, които се изправят пред изкушението на независимостта насред социалното напрежение и предубеждения срещу "нечовеците" в човешкия свят.

Heavy Rain, Beyond: Two Souls и Detroit: Become Human стават част от пазара на Steam на 18 юни. Досега бяха налични за PlayStation и Epic Games Store.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!